Hondenuitlaatservice Laren

Welkom op de website van hondenuitlaatservice VIP Dogs and Cats!

 

Ook na 15 juli 2021 lopen wij gewoon, wij hebben namelijk een eigen stuk bosgrond van 6ha! Hieronder kunt u meer hierover lezen.


VIP Dogs and Cats is een hondenuitlaatservice en kattenverzorging aan huis in de regio: Bussum - Naarden - Blaricum - Laren.

Wij zorgen met veel liefde voor uw huisdier en staan voor een goede service, de hond is immers het hondenkindje of prinsesje/prinsje van het baasje en dit willen wij graag voortzetten tijdens onze service. Helaas nemen wij alleen gecastreerde en gesteriliseerde honden mee, om onrust te voorkomen. Verder lopen wij met max 10 honden per uitlaatgroep. Voorheen was onze naam Royal Animal Service, dus daar kunt u ons misschien van kennen. Ik ben (HUS) gecertificeerd en zijn daardoor dus een erkende Hondenuitlaatservice. Bekijk onze website, en mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

EXCLUSIEF: Zoals hierboven vermeld hebben wij een eigen stuk bosgrond van 6ha. Deze is volledig omheind, dus de hondjes kunnen hier in alle veiligheid spelen en wandelen. Dat wisselen wij af met het wandelen in het Gooi. Een filmpje van ons stuk bosgrond kunt u hieronder bekijken.

 

Wilt u meer van ons zien? Volg ons dan via instagram: VIPDOGSANDCATS.nl of via facebook: hondenuitlaatservice VIP Dogs & Cats.