Diensten

7 daagse hondenuitlaatservice

VIP Dogs & Cats biedt een hondenuitlaatservice aan in de plaatsen Bussum, Naarden, Laren en Blaricum. Wij selecteren op een leuke en rustige wandelgroep en nemen dus (helaas) niet alle honden mee. Het moet immers een feestje blijven en de honden moeten met veel plezier mee gaan.

 

Verder houden wij erg rekening met het weer. Mocht het te warm zijn voor de hondjes, of het onweert, passen wij de wandeling aan en controleren wij regelmatig of het goed gaat met alle honden in de bus. Mocht uw hond erg vies zijn kunnen wij de pootjes van uw hond schoon maken met onze mobiele hondendouche, deze staat bij ons in de bus. Bij ons staat het baasje en de hond altijd voorop! Wij staan in voor een goede service en overleggen altijd met de baasjes. Ook sturen wij zo nu en dan een filmpje of fotootje, zodat u mee kan genieten met het wandelfeestje.

 

Sinds 1 juni 2019 lopen wij 7 dagen per week, dat houdt in dat wij ook in het weekend een rondje kunnen lopen met uw hond tussen 11:30 en 12:30 uur.

Kattenservice aan huis

Gaat u op vakantie en wilt u liever dat uw kat in zijn/haar vertrouwde omgeving blijft? Geen probleem. Hiervoor bieden wij kattenverzorging aan huis aan. Hierin gaan wij 1 a 2 keer per dag (alleen in het weekend en tijdens onze vakantie kunnen wij 2 keer) langs bij uw huisdier. Op een normale werkdag voor ons, zullen wij na 15:00 uur bij uw kat langs gaan. Voor uw kat kan dit veel rust bieden, maar ook cavia's, konijnen en vissen zijn bij ons welkom (tarief blijft dan hetzelfde, zie de pagina 'Tarieven & wandeltijden').

 

Wanneer wij bij uw kat langs gaan geven wij hem/haar eten en vers water. Tevens knuffelen wij met uw kat en zullen wij even bij hem/haar zitten, als uw kat daar behoefte aan heeft. Ook verschonen wij waar nodig de kattenbak en leggen wij uw post weg.

 

Wij verzorgen de katten in de regio: Bussum/Naarden/Huizen/Laren/Blaricum/Eemnes/Hilversumse meent en Trompenberg/‘s Graveland/Kortenhoef/Ankeveen.

Afbeelding kattenservice aan huis

Dagopvang

VIP Dogs & Cats biedt ook dagopvang aan. Uw hond wordt door ons opgehaald tussen 8.30-9.30 uur en gaan dan de dag mee met de uitlaatservice (dus het is wel noodzakelijk dat de hondjes een goede conditie hebben). Wij wandelen dan de eerst wandeling van 9.30-10.30 uur en de tweede wandeling van 12.00-13.00 uur. Na de laatste wandeling worden ze tussen 13:00 en 14: 30 uur thuisgebracht. Tarief 27,5 euro (2x uitgelaten).

Puppyservice (vol)

Als eerste hondenuitlaatservice uit het gooi bieden wij puppyservice aan! De puppy mag met de grote groep mee, maar het is afhankelijk van de leeftijd hoever hij/zij mag lopen, dit heeft te maken met de bot groei. Als het pupje even rust moet nemen hebben wij een speciale puppy buggy mee en kan hij/zij daar lekker even tot rust komen.

 

Op deze manier wordt het pupje erg sociaal, maar heeft hij/zij toch de benodigde rust.

Afbeelding puppyservice aan huis