Nieuws

Hygiëne en indeling van de bus

Voor VIP Dogs & Cats is hygiëne in de bus erg belangrijk. Normaal gesproken wekelijks, anders om de week wordt de bus goed gereinigd om vlooien, teken en andere ongedierte weg te houden. U als eigenaar kunt hier ook aan mee werken door uw hond altijd op tijd een goede vlooien/teken behandeling te geven.

Lees meer »

Alleen gecastreerde en gesteriliseerde honden

Helaas, om problemen zoals rijden, vechtpartijen(door dominantie), loopsheid, etc, te voorkomen, nemen wij alleen gecastreerde en gesteriliseerde honden in de roedel mee. Mochten er incidenten voorkomen dan kunnen wij in een roedel niet de andere kant op lopen met de desbetreffende hond en dat kan wel als u individueel loopt. Desalniettemin is een niet gecastreerde/gesteriliseerde hond net zo lief! Het is alleen om problemen te voorkomen in een grote roedel.

Lees meer »

Kattenverzorging aan huis

Gaat u op vakantie en wilt u liever dat uw kat in zijn/haar vertrouwde omgeving blijft? geen probleem. Hiervoor bieden wij kattenverzorging aan huis aan. Hierin gaan wij 1 a 2 keer per dag (alleen in het weekend en tijdens onze vakantie kunnen wij 2 keer) langs bij uw huisdier. Op een normale werkdag voor ons zullen wij na 15uur bij uw kat langs gaan. Voor uw kat kan dit veel rust bieden, maar ook cavia's, konijnen en vissen zijn bij ons welkom (tarief blijft dan hetzelfde, zie de pagina 'Tarieven & wandeltijden').

Lees meer »