FAQ/Veel gestelde vragen

1. Wat gebeurt er tijdens een kennismakingsgesprek?

Voordat ik met uw hond ga wandelen of uw huisdier ga verzorgen maak ik eerst een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan u uw wensen kenbaar maken, worden de mogelijkheden besproken en kan u meteen zien of uw huisdier en ik een klik hebben. Wanneer u besluit om de zorg van uw huisdier aan mij over te laten wordt er een overeenkomst en sleutelcontract ondertekend en krijgt u een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. 

2. Wat is het wandelgebied van de hondenuitlaatservice?

Het werkgebied is Bussum, Blaricum, Laren en Naarden. In dit gebied halen we de honden op en wandelen wij met ze, zodat ze zo kort mogelijk in de bus zijn en lekker snel kunnen wandelen en spelen met elkaar. Vanaf maart hebben wij een eigen stuk bosgrond van 6ha, deze is volledig omheind dus de hondjes kunnen hier in alle veiligheid met ons wandelen en spelen.

3. Wat zijn de wandeltijden?

Wandeltijden hondenuitlaatservice:
Ochtend shift 9.30-10.30 uur
Middag shift 12.00-13.00 uur

 

Weekend wandeling zaterdag & zondag:
11.00-12.00 uur

4. Mogen alle honden mee?

Ik neem geen vechthonden rassen zoals bull terriërs (en kruisingen hiervan) mee, maar ook dominante honden van andere rassen kunnen geweigerd worden. Ook nemen wij alleen gecastreerde en gesteriliseerde honden mee, dit om onrust in de roedel te voorkomen. Verder moet uw hond los kunnen lopen, de basiscommando’s kennen, sociaal voor mensen en andere dieren zijn en volledig ingeënt.

5. Krijgen de honden ook een VIP behandeling?

Natuurlijk krijgen zowel baasje als de hond(en) een VIP behandeling. Wij staan immers voor goede service en veiligheid van uw hond. De honden zijn bij ons echte prinsjes en prinsesjes, willen ze bijvoorbeeld niet achter in de bus? Geen probleem! Mogen ze of in het open stuk met de andere hondjes of komen ze gezellig voorin. Verder hebben wij een mobiele hondendouche mee en kunnen de pootjes, zodra ze heel vies zijn, lekker onder de douche. Wij hebben een hele gezellige roedel en alle honden kunnen het goed met elkaar vinden, want daar selecteren we immers op. Met het warme weer (of in de onweer) lopen wij korter en kijken wij regelmatig bij alle honden of het goed gaat in de bus en, zo nodig, vullen wij de waterbakken in de bus bij. Wij houden de baasjes altijd ook op de hoogte en sturen ze zo af en toe een hele leuke foto/filmpje van hun huisdier.  

6. Vanaf welke leeftijd mag uw hond mee wandelen?

In verband met de bot groei van de hond, is het heel verstandig om te wachten tot 8 maanden voor ze mee mogen wandelen met de hondenuitlaatservice.

7. Mag ik mijn hond voor de wandeling eten geven?

Wij raden ten zeerste af om uw hond voor onze wandeling eten te geven ivm maagtorsie. Dit kan bij allen leeftijden en hondenrassen voorkomen.