Tijden

Tijden
Tijden 2018-07-29T20:34:17+00:00

Honden

Wandeltijden hondenuitlaatservice:

Ochtend shift 9.30-10.30 uur
Middag shift 12.00-13.00 uur

Avond rondje uitlaten 19.00-20.00 uur

Weekend wandeling zaterdag & zondag:

12:00-13:00 of van 19:00-20:00

Individuele wandelingen: Dagelijks tussen 9.00-16.00 uur

Katten

Verzorgingstijden van de katten:

Dagelijks vanaf 14:00-20:00 uur.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een aantal van de veelgestelde vragen.
Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Voordat ik met uw hond ga wandelen of uw huisdier ga verzorgen maak ik eerst een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan u uw wensen kenbaar maken, worden de mogelijkheden besproken en kan u meteen zien of uw huisdier en ik een klik hebben. Wanneer u besluit om de zorg van uw huisdier aan mij over te laten wordt er een overeenkomst en sleutelcontract ondertekend en krijgt u een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Deze zijn ook na te lezen op de website.
Het werkgebied is Bussum, Blaricum, Naarden, Huizen, Laren. Maar voor verzorging aan huis komen wij ook in ‘s Graveland, Kortenhoef en Eemnes.

Wandeltijden hondenuitlaatservice:
Ochtend shift 9.30-10.30 uur
Middag shift 12.00-13.00 uur
Na middag 14.30-15.30 uur alleen op dinsdag & donderdag

Weekend wandeling zaterdag & zondag:
11.00-12.00 uur

Uiteraard mag dat als klant van VIP Dos & Cats! Dan kunt u zien hoe het er aan toe gaat. U bent na het maken van een afspraak van harte welkom.
Ik adviseer ten zeerste om twee uur voor de wandeling geen eten meer aan uw hond te geven. Dit om maagtorsie (maagkanteling) te voorkomen. Als u voer klaar zet, zorg ik dat uw hond dit direct na de wandeling samen met vers water krijgt.
Ik neem geen vechthondrassen zoals bullterriërs (en kruisingen hiervan) mee, maar ook dominante honden van andere rassen kunnen geweigerd worden. Teven kunnen tijdens de loopse periode ook niet mee met de wandeling omdat ze te veel onrust in de groep veroorzaken. Verder moet uw hond los kunnen lopen, de basiscommando’s kennen, sociaal voor mensen en andere dieren zijn en volledig ingeënt.

Alle normale inentingen heeft u hond nodig om mee te mogen wandelen met onze hondenuitlaatservice. Ook kennelhoest! Daarnaast gaan wij er vanuit dat u ook elke maand een vlooienbehandeling gaat geven! U wilt ook niet graag dat uw hond ziek wordt of vlooien krijgt.

In verband met de bot groei van de hond is het verstandig om uw hond pas na 8 maanden mee te laten lopen met een uitlaatservice.

Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Neem contact op