Tijden

Vacature
Vacature 2018-11-16T07:08:21+00:00

Vacature

Wij zijn opzoek naar iemand voor de hondenuitlaatservice in de regio Bussum/Naarden/Huizen/Laren/Blaricum/Hilversum*(Trompenberg en de meent).

Het gaat om een opbouwende functie op de woensdag en vrijdag. In eerste instantie van 11.45-13.15 uur, maar dat kan al vrij snel naar 8.30-14.00 uur gaan. Even afhankelijk van de aanmeldingen.

Wij zoeken iemand die heel veel passie heeft voor honden, stevig in zijn/haar schoenen staat en gek is op wandelen.

Salaris conform CAO (minimuumloon) in eerste instantie

Mocht dit je aanpreken, mail ons dan op info@vipdogsandcats.nl

Vacature

Wij zijn opzoek naar iemand voor de puppyverzorging aan huis in de regio: Kortenhoef. ‘s Graveland, Ankeveen, Nederhorst den berg, Hilversum (Trompenberg/Meent).

Een ontzettend leuke baan waarbij je pupjes aan huis van de klant gaat verzorgen.

Wij zoeken iemand met passie voor honden. Erg lief is en geduld heeft. Iemand die het leuk vind om dit erbij te doen. Wij kunnen geen garantie geven voor werk, wij zijn afhankelijk welke klant zich aanmeld. De tijd dat iemand je in kan huren is dagelijks van 10.00-15.00 uur. Ook voor iemand met een (school) tussenjaar is dit erg leuk om te doen. Wel moet je in het bezit zijn van rijbewijs en auto. Vanaf 8 a 9 maanden gaat het pupje met onze uitlaatservice mee. Voor meer info mail ons op info@vipdogsandcats.nl

Veelgestelde vragen

Onderstaand een aantal van de veelgestelde vragen.
Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Voordat ik met uw hond ga wandelen of uw huisdier ga verzorgen maak ik eerst een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan u uw wensen kenbaar maken, worden de mogelijkheden besproken en kan u meteen zien of uw huisdier en ik een klik hebben. Wanneer u besluit om de zorg van uw huisdier aan mij over te laten wordt er een overeenkomst en sleutelcontract ondertekend en krijgt u een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Deze zijn ook na te lezen op de website.
Het werkgebied is Bussum, Blaricum, Naarden, Huizen, Laren. Maar voor verzorging aan huis komen wij ook in ‘s Graveland, Kortenhoef en Eemnes.

Wandeltijden hondenuitlaatservice:
Ochtend shift 9.30-10.30 uur
Middag shift 12.00-13.00 uur
Na middag 14.30-15.30 uur alleen op dinsdag & donderdag

Weekend wandeling zaterdag & zondag:
11.00-12.00 uur

Uiteraard mag dat als klant van VIP Dos & Cats! Dan kunt u zien hoe het er aan toe gaat. U bent na het maken van een afspraak van harte welkom.
Ik adviseer ten zeerste om twee uur voor de wandeling geen eten meer aan uw hond te geven. Dit om maagtorsie (maagkanteling) te voorkomen. Als u voer klaar zet, zorg ik dat uw hond dit direct na de wandeling samen met vers water krijgt.
Ik neem geen vechthondrassen zoals bullterriërs (en kruisingen hiervan) mee, maar ook dominante honden van andere rassen kunnen geweigerd worden. Teven kunnen tijdens de loopse periode ook niet mee met de wandeling omdat ze te veel onrust in de groep veroorzaken. Verder moet uw hond los kunnen lopen, de basiscommando’s kennen, sociaal voor mensen en andere dieren zijn en volledig ingeënt.

Alle normale inentingen heeft u hond nodig om mee te mogen wandelen met onze hondenuitlaatservice. Ook kennelhoest! Daarnaast gaan wij er vanuit dat u ook elke maand een vlooienbehandeling gaat geven! U wilt ook niet graag dat uw hond ziek wordt of vlooien krijgt.

In verband met de bot groei van de hond is het verstandig om uw hond pas na 8 maanden mee te laten lopen met een uitlaatservice.

Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Neem contact op