Over ons

Over ons
Over ons 2018-02-03T11:33:06+00:00

Wie ben ik?

Mijn naam is Jessica 47 jaar, woon in Bussum en heb al 9 jaar een hondenuitlaatservice in Bussum/Naarden/Blaricum en Laren. Ik ben er 1 jaartje tussen uit geweest, maar miste de hondjes enorm, voorheen was de naam van de uitlaatservice Royal Animal Service. Ik heb twee tiener kids van 18 en 16 jaar. Die mij vaak helpen als ze thuis zijn. Mijn dochter(in bezit van rijbewijs) helpt mij ivm een tussen jaar en verzorgt samen met mij de individuele wandelingen, puppy uitlaten/verzorgen en kattenverzorging aan huis. Van ons alle drie is de passie honden en katten.  Ik heb mijn opleiding hondenuitlaatservice bij Martin Gaus in 2009 behaald, module Rassenkennis, Gedagsherkenning en roedelgedrag, EHBO en module Bedrijfsvoering.

  • Hondenuitlaatservice

  • Kattenverzorging aan huis

  • Uitlaatservice met GPS

  • Gecertificeerd

  • Ook in het weekend

  • Mobiele hondendouche

Veelgestelde vragen

Onderstaand een aantal van de veelgestelde vragen.
Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Voordat ik met uw hond ga wandelen of uw huisdier ga verzorgen maak ik eerst een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan u uw wensen kenbaar maken, worden de mogelijkheden besproken en kan u meteen zien of uw huisdier en ik een klik hebben. Wanneer u besluit om de zorg van uw huisdier aan mij over te laten wordt er een overeenkomst en sleutelcontract ondertekend en krijgt u een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Deze zijn ook na te lezen op de website.
Het werkgebied is Bussum, Blaricum, Laren, Naarden, Huizen

Wandeltijden hondenuitlaatservice:
Ochtend shift 9.30-10.30 uur
Middag shift 12.00-13.00 uur
Na middag 14.30-15.30 uur alleen op dinsdag & donderdag

Weekend wandeling zaterdag & zondag:
11.00-12.00 uur

Uiteraard mag dat als klant van VIP Dos & Cats! Dan kunt u zien hoe het er aan toe gaat. U bent na het maken van een afspraak van harte welkom.
Ik adviseer ten zeerste om twee uur voor de wandeling geen eten meer aan uw hond te geven. Dit om maagtorsie (maagkanteling) te voorkomen. Als u voer klaar zet, zorg ik dat uw hond dit direct na de wandeling samen met vers water krijgt.
Ik neem geen vechthondrassen zoals bullterriërs (en kruisingen hiervan) mee, maar ook dominante honden van andere rassen kunnen geweigerd worden. Teven kunnen tijdens de loopse periode ook niet mee met de wandeling omdat ze te veel onrust in de groep veroorzaken. Verder moet uw hond los kunnen lopen, de basiscommando’s kennen, sociaal voor mensen en andere dieren zijn en volledig ingeënt.

Alle normaal nodige inentingen incl kennelhoest! Ook maandelijkse vlooien behandeling is verplicht! Wij willen zo voorkomen dat er ziektes uitbreken in de bus.

In verband met de bot groei van de hond, is het heel verstandig om te wachten tot 8 maanden voor ze mee mogen wandelen met de hondenuitlaatservice.

Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Neem contact op