Laatste nieuws

Laatste nieuws
Laatste nieuws 2017-10-28T11:21:20+00:00

Avond rondje uitlaten

Speciaal voor onze leden: Gaat u een keertje uit eten of op visite, vergadering, verjaardag, etc en kan daardoor uw hondje niet uit, dan kunt u ons inschakelen. Vanaf 16.45-17.45 uur kunnen wij uw hondje een ronden uitlaten (60 min) op de heide of in het bos, ook te eten geven. Tarief 15 euro per keer/wandeling/per hondje. (Dit geld voor de periode maart t/m oktober, als het donker is op de heide of bos zien wij anders niets.).

DAGOPVANG

VIP Dogs & Cats biedt ook dagopvang aan. Ze worden dan door ons opgehaald tussen 8.30-9.30 uur en gaan dan de hele dag mee met de uitlaatservice (dus het is wel noodzakelijk dat de hondjes een goede conditie hebben). Wij wandelen dan de eerst wandeling van 9.30-10.30 uur en de tweede wandeling van 12.00-13.00 uur. Daarna gaan wij even naar ons huis om te rusten. Voor ze vanaf 15.30 uur naar huis gebracht worden, worden ze door ons nog even goed uitgelaten. Max 4 honden per dag. Tarief 25 euro. Voor honden die na de tweede grote wandeling, dus na 13.00 uur naar huis gebracht kunnen worden, rekenen wij 20 euro. (deze honden lopen dus 2x 1 uur)

Puppy verzorging in zijn/haar eigen huisje

Nieuw: Puppy verzorging aan huis. Wij komen met liefde uw pupje verzorgen in zijn/haar eigen huisje. Wij komen dagelijks(half uur per keer) of 2x per dag langs, laten het pupje in zijn/haar eigen omgeving uit, geven het pupje wanneer nodig eten, en schoon water. Ook gaan wij even met het spelen en knuffelen. Als het pupje dan 8 a 9 maanden is, mag hij/zij mee wandelen met de uitlaatservice. Tarief: per bezoek 15 euro. Voor meer info bel ons!

GPS uitlaatservice

Wij hebben besloten om ook uit te laten met GPS systeem, zodat wij de hondjes die hun neusje achterna kunnen lopen, door bv wild achterna te gaan, deze te blijven volgen. Dit is wel alleen bedoelt voor honden die een jacht instinkt hebben of wel eens er vandoor gaan. Dit gaat wanneer nodig in overleg met het baasje.