Laatste nieuws

Laatste nieuws
Laatste nieuws 2017-10-28T11:21:20+00:00

NIEUW: Puppy service uitlaten/verzorgen/knuffelen

Vanaf 2 januari 2018 kunnen wij ook puppy's uitlaten. De service doe ik samen met mijn dochter die een tussen jaar heeft genomen(in bezit van rijbewijs) en heeft daardoor de mogelijkheid om uw pupje vanuit hun eigen huisje uit te laten! Puppy service 1x per dag 12 euro. Normaal 2x per dag bij u thuis (30 minuten knuffelen/spelen/uitlaten/eten geven/schoon water) (dit is normaal gesproken bij een kleine pup die vaak naar buiten moet) 20 euro per dag. 3x per dag 30 euro incl btw.

NIEUW: Avond rondje uitlaten

Gaat u een keertje uit eten of op visite, vergadering, verjaardag, etc en kan daardoor uw hondje niet uit, dan kunt u ons inschakelen. Tussen 16:30-19 uur kunnen wij uw hondje een rondje uitlaten (20 min) bij u in de buurt en uiteraard wanneer nodig, ook te eten geven. Tarief 15 euro per keer/wandeling/per hondje. (in de zomer maanden, als het licht is, dan gaan wij in groepjes de heide op).

De labrador

Wij hebben veel labradors in onze roedel. Naast dat de labrador over het algemeen een mooi karakter heeft, erg lief en sociaal is, is de labrador ook erg populair hier in 't Gooi. Uiteraard zijn ook andere rassen van harte welkom in onze roedel!

GPS uitlaatservice

Wij hebben besloten om ook uit te laten met GPS systeem, zodat wij de hondjes die hun neusje achterna kunnen lopen, door bv wild achterna te gaan, deze te blijven volgen. Dit is wel alleen bedoelt voor honden die een jacht instinkt hebben of wel eens er vandoor gaan. Dit gaat wanneer nodig in overleg met het baasje.