Neem contact op

Contact
Contact 2017-10-27T10:06:39+00:00

Maak een afspraak

Contact Informatie

Voor meer informatie

06-34663232

Contact per email

info@vipdogsandcats.nl

Gediplomeerd bij Martin Gaus hondenuitlaatservice

Actief sinds 2009

VIP Dogs & Cats

5 sterren service

Veelgestelde vragen

Onderstaand een aantal van de veelgestelde vragen.
Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Voordat ik met uw hond ga wandelen of uw huisdier ga verzorgen maak ik eerst een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan u uw wensen kenbaar maken, worden de mogelijkheden besproken en kan u meteen zien of uw huisdier en ik een klik hebben. Wanneer u besluit om de zorg van uw huisdier aan mij over te laten wordt er een overeenkomst en sleutelcontract ondertekend en krijgt u een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Deze zijn ook na te lezen op de website.
Het werkgebied is Bussum, Blaricum, Naarden, Huizen

Wandeltijden hondenuitlaatservice:
Ochtend shift 9.30-10.30 uur
Middag shift 12.00-13.00 uur
Na middag 14.30-15.30 uur alleen op dinsdag & donderdag

Weekend wandeling zaterdag & zondag:
11.00-12.00 uur

Uiteraard mag dat als klant van VIP Dos & Cats! Dan kunt u zien hoe het er aan toe gaat. U bent na het maken van een afspraak van harte welkom.
Ik adviseer ten zeerste om twee uur voor de wandeling geen eten meer aan uw hond te geven. Dit om maagtorsie (maagkanteling) te voorkomen. Als u voer klaar zet, zorg ik dat uw hond dit direct na de wandeling samen met vers water krijgt.
Ik neem geen vechthondrassen zoals bullterriërs (en kruisingen hiervan) mee, maar ook dominante honden van andere rassen kunnen geweigerd worden. Teven kunnen tijdens de loopse periode ook niet mee met de wandeling omdat ze te veel onrust in de groep veroorzaken. Verder moet uw hond los kunnen lopen, de basiscommando’s kennen, sociaal voor mensen en andere dieren zijn en volledig ingeënt.
Als uw hond structureel medicijnen nodig heeft hoor ik dat graag tijdens het intakegesprek. Als uw hond tijdelijk medicijnen nodig heeft hoor ik dat graag telefonisch of per e-mail. In beide gevallen zal ik zorgen dat uw hond de medicijnen volgens instructie toegediend krijgt.
Zolang uw hond mee kan komen met de groep is hij of zij welkom.

Wilt u meer weten over mijn service, bel of mail mij gerust!

Neem contact op